Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.12.2009. ЛУЦЬК. Секретар єпархії привітав працівників господарського суду

16 грудня, у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулись урочистості з нагоди 70-ої річниці утворення Волинського господарського суду.
Із святом колег привітали, зокрема, голова Волинського господарського суду Віктор Кравчук, а також член колегії суддів України, голова Львівського апеляційного суду Богдан Мазовіта. Від імені керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта на урочистостях були присутні секретар Волинської єпархії протоієрей Микола Бондарук та благочинний храмів Луцька протоієрей Володимир Літвенчук. Отець Миколай передав вітання митрополита Ніфонта присутнім та побажав працівникам суду терпіння, мудрості та Божої підтримки. На згадку про подію від імені владики священики для суддів подарували ікону Пресвятої Богородиці.
Голова Львівського апеляційного суду Богдан Мазовіта підкреслив, що варто відзначити об’єктивність та неупередженість волинських суддів та їх високий професіоналізм. Найкращі працівники Господарського суду області були нагороджені.
Концертну програму підготували музиканти оркестру Облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка.