Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

17.12.2009. КИЇВ. З 17 по 28 грудня Почаївська ікона Божої Матері перебуватиме в Італії

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира з 17 по 28 грудня поточного року, чудотворна Почаївська ікона Божої Матері перебуватиме в італійських містах Мілані та Римі, де проживає та працює найбільша кількість українців.
Зокрема в Мілані 17, 19, 20, 21, 22 грудня ікона перебуватиме в храмі свт. Амвросія Медіоланського (метро San Babila, 100 метрів справа по Corso Europa), а 18 та 23 грудня в храмі Серафима Саровського та Сергія Радонежського (метро Cadorna, via Giolini angolo con via Porlezza).
У Римі 24 та 25 грудня прийти на поклоніння до ікони можна буде в храм святителя Миколая Чудотворця (Via Palestro, 69, поруч з м. Termini, вихід в сторону via Marsala), а 26 та 27 грудня – в храм святої великомучениці Катерини, до якого можна дістатись автобусом №64 від метро Stazione San Pietro.
Під час перебування Почаївської ікони Божої Матері в Мілані, в храмі української парафії святителя Амвросія Медіоланського, 20 грудня буде звершена Божественна літургія Предстоятелем Української Православної Церкви Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром, який для цього прибуде до Італії.