Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.12.2009. ЛУЦЬК. Клірики єпархії прийняли участь у презентації книги

У селі Озерце Ківерцівського району відбулась подія з нагоди презентації книги, за жанром історико-краєзнавчого нарису під назвою «Озерце: коротка мандрівка в історію». На сторінках книги викладена історія про маленьке село на Волині, яке для багатьох поколінь та його мешканців стало колискою.
На презентації були запрошені були не тільки жителі села, а й представники районних адміністрацій та ради.
Свято розпочалось молитвою у храмі, та продовжилось у сільському клубі. На презентації виступали жителі і представники з району, спонсор видавництва книги та сільський голова Терпелюк Євгенія.
Від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого митрополита Володимира Терпелюк Євгенія Михайлівна — голова Озерцівської сільської ради з нагоди особистого ювілею 50-ччя була нагороджена медаллю преподобних Кирила та Мефодія 2-го ступеня. Нагороду за благословенням керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта вручив благочинний Ківерцівсього району протоієрей Олександр Кондратюк.
Закінчилася презентація вітальнимм словом настоятеля Свято-Покровського храму села Озерце священика Павла Арестовича та побажанням автору, благодійникам та всім жителям села многоліття.
Прес-служба єпархії