Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.11.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав працівників радіо і телебачення з професійним святом

16 листопада митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав керівництво та усіх працівників ХОДТРК «Поділля-Центр» з їх професійним святом.
У вітальній адресі Архіпастиря зокрема було зазначено:
«Вельмишановний Олександре Петровичу!
Від усього серця вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників ХОДТРК «Поділля-Центр» з професійним святом – днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!
Галузь, в якій Ви працюєте, є основою інноваційного розвитку Держави, вона забезпечує населення комунікативними послугами та задовольняє потреби кожного громадянина щодо отримання інформації – це важливо і водночас відповідально! Дякуючи Вам, люди мають можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати свою причетність до життя своїх міст, своєї країни і до подій у різних куточках нашої планети.
Я радий, що сьогодні у Хмельницького єпархіального управління УПЦ з ХОДТРК «Поділля-Центр» налагоджена творча і плідна співпраця, мета якої — місіонерське служіння, проповідь Євангелія усім мешканцям Подільської землі, зокрема тим людям, хто у силу різних обставин ще знаходиться поза церковною огорожею, або хворобою прикутий до домівки і не має можливості відвідати храм. Отже, сьогодні засоби масової інформації слугують Церкві допоміжним фактором у справі духовної просвіти народу!
У святковий день я хотів особливо подякувати усім людям, які постійно сприяють плідній співпраці нашого телебачення і радіо з Православною Церквою, це увесь творчий колектив радіо і телепрограм, зокрема Олена Павлюк, телеведуча Ольга Добрянська, режисер Ірина Гулевська, працівники радіо – Павло Хорошенюк, Раїса Токар і багато, багато інших. Словом, дякую Вам усім!
Нехай Господь береже Вас, дарує міцне здоров’я і допомагає у нелегкій праці на благо нашого народу!
З повагою
Керуючий Хмельницькою єпархією УПЦ
+Антоній
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ»