Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.09.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Освячено спортивний майданчик для дітей інвалідів

24 вересня в реабілітаційному центрі «Родинний затишок» міста, відбулося освячення та відкриття дитячого спортивного майданчика для дітей інвалідів.
За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія в святі та освяченні спортивного майданчика прийняли участь: секретар єпархії Протоієрей Олександр Дацюк та священик Андрій Стасишин.
На святі також були присутні заступник міського голови Григорій Давиденко, начальник управління праці та соціального захисту населення Слов’ян Воронецький, заступник начальника обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Володимир Лісовий.
Облаштування спортивного майданчика є спільним проектом міської влади та обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.
Вихованці Центру та їх батьки дякували міській владі за виявлену турботу. Заступник мера Григорій Давиденко нагородив відзнаками міської ради причетних до будівництва майданчика й облаштування території.
Вихованці Центру реабілітації «Родинний затишок» як подяку для гостей, продемонстрували танцювальні та спортивні номери. Також на святі була розгорнута виставка підопічних Центру.
Прес-служба єпархії