Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.09.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав працівників цивільного захисту

Митрополит Антоній привітав працівників цивільного захисту з професійним святом
15 вересня , напередодні професійного свята працівників цивільного захисту, Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав начальника та усіх працівників головного управління МНС України в області з професійним святом.
«Високе покликання захищати від лиха є професійним обов’язком кожного з працівників МНС. У цьому покликанні я вбачаю почесний обов’язок перед Богом і людьми, адже Господь сказав: «Немає більше від тієї любові, як хто душу покладе за друзів своїх» (Єв. Іоанна, гл. 15, вірш 13) Ви маєте любити людей до самопожертви, любити, не зважаючи на людські погляди й уподобання, схильності й захоплення, бо Ви – захисники!» – зазначив у вітанні владика.
За труди во благо Церкви і народу Божого начальник управління ГУ МНС України в області, генерал-майор цивільного захисту В.Манільчук був нагороджений Орденом Святого Рівноапостольного Великого князя Володимира ІІІ ступеня. Помічник начальника ГУ МНС України в області П.Томчишин був нагороджений медаллю Преподобних Антонія і Феодосія.
«Бажаю усім духовної наснаги та тілесних сил у відповідальному служінні Богу і народу України. Нехай Покров Божої Матері завжди буде над Вами і Вашими сім’ями, захищаючи від лиха і зміцнюючи в подвигах! Молюсь, щоб Всемилостивий Господь благословляв усі Ваші добрі справи та починання!» — такими словами Митрополит Антоній закінчив вітальне слово на урочистому зібранні з нагоди свята, яке відбулося в актовій залі ГУ МНС. На урочистостях були присутні Міський Голова – С.Мельник, заступники голів Обладміністрації та облради, начальники управлінь і відомств, працівники і ветерани МНС, представники ЗМІ.
Прес-служба єпархії