Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.09.2009. ПОЛТАВА. Відбулась посвята студентів першокурсників національного технічного університету імені Юрія Кондратюка

31 серпня на співочому полі Марусі Чурай відбулась урочиста посвята в студенти першокурсників Полтавського Національного Технічного Університету імені Юрія Кондратюка. На запрошення Ректора Технічного університету доктора економічних наук, професора Онищенка Володимира Олександровича та з благословення архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа в урочистостях взяв участь настоятель Свято-Самсонівського храму Полтави протоієрей Костянтин Оніпко, до речі колишній студент цього ВУЗу.
В урочистостях також взяли участь представники влади та професорсько-викладацької корпорації. Першим привітав студентів міський голова Андрій Всеволодович Матковський. Потім кожен із почесних гостей привітав студентів з початком нового навчального року та виказав свої особисті побажання щодо їх навчання у вищій школі. Отець Костянтин передав благословення та найкращі побажання від владики Филипа.
Після слів привітання для студентства і гостей урочистостей відбувся виступ творчих колективів, що діють на базі центру студентської творчості Технічного університету. По завершені концерту студенти перших курсів отримали залікові книжки.
Пресс-служба єпархії