Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

31.07.2009. ЛУЦЬК. Відбулось святкування 90-ї річниці кадрового аппарату органів внутрішніх справ

У приміщенні УМВС України у Волинській області відбулися урочистості присвячені 90-річчю від Дня створення кадрового апарату органів внутрішніх справ. У цей святковий день зібрались керівництво Управління МВС України у Волинській області, діючі працівники кадрової служби та ветерани ОВС. Чимало шанованих гостей завітало на святкування – зокрема голова Профспілки атестованих працівників ОВС України Анатолій Онищук, депутат Волинської обласної ради Петро Олешко, делегація з Республіки Білорусь, міста Рівне та Республіки Польща.За доброю традицією, урочистості розпочали з проведення богослужіння у церкві святого великомученика Георгія Побідоносця. З благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського святковий молебень очолив настоятель Свято-Покровського кафедрального храму Луцька протоієрей Георгій Шевчук. Йому співслужили настоятель храму священик Олександр Мазурак та протодиякон Ростислав Петров. Богослужіння співали студенти Волинської Духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра. Після богослужіння отець Георгій окропив усіх святою водою. Священики передали працівникам міліції привітання архіпастиря і побажали міцного здоров’я та Божого благословення.
Також усіх присутніх зі святом привітав виконуючий обов’язки начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Сохацький. Також зі словами вітання виступив Голова АПА ОВС України Анатолій Онищук. Зі словами вдячності до ветеранів органів внутрішніх справ звернувся заступник начальника УМВС України у Волинській області – начальник УКЗ УМВС полковник міліції Володимир Остапович. Він висловив найщиріші слова вдячності за сумлінну службу, любов до справи.
Справжнім святковим подарунком для винуватців свята став концерт, який підготували учасники народної самодіяльності при Волинському обласному управлінні міліції.
Прес-служба Волинської єпархії УПЦ