Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.06.2009. ВІННИЦЯ. Владика Симеон провів зустріч з керівником управління освіти

23 червня, в єпархіальному управлінні відбулась зустріч архієпископа Вінницького і Могилів-Подільського Симеона з керівником управління освіти Вінницької міської ради В.В. Буняком. На зустрічі були присутні секретар єпархіального управління протодиякон Владислав Демченко, благочинний храмів обласного центру протоієрей Миколай Давидовський та керівник відділу по зв’язках з громадськістю та представниками влади Вінницької єпархії протоієрей Валерій Швець.
Учасники зустрічі висловили своє бачення морального стану сучасної молоді та перспективи виховної роботи. Зокрема була висловлена думка про необхідність поєднання зусиль освітян та духовенства у духовно-моральному та патріотичному вихованні молодого покоління і обговорені конкретні кроки у цьому напрямку. Серед останніх була попередньо обговорена можливість організації у серпні зустрічі педагогів міських шкіл з представниками духовенства.
На згадку про зустріч архієпископ Симеон благословив керівника міських освітян на добрі справи та подарував ікону Пресвятої Богородиці.
Прес-служба Вінницької єпархії