Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.06.2009. ВІННИЦЯ. Архієпископ Симеон взяв участь у зустрічі випускників медичного університету

6 червня у Вінницькому національному медичному університеті відбулася зустріч випускників 1989 року, на яку був запрошений архієпископ Вінницький і Могилів-Подільський Симеон. Лише один рік залишилося провчитися владиці у медичному вузі, коли він забрав документи і вступив до Московської Духовної Семінарії. Попри те, що з тих часів пройшло вже 20 років, але владику добре пам’ятають і викладачі, і колишні колеги по навчанню. Ректор університету В.М. Мороз, представляючи владику присутнім, зазначив, що це колишній студент, а нині духовний батько місцевого медичного вузу.
Виступаючи з вітальним словом, владика Симеон висловив свою радість з приводу того, що мав можливість поспілкуватися зі своїми друзями, з якими довелося прожити одні з найкращих і найяскравіших років свого життя.
Подарунком для присутніх від владики став виступ дитячого хору Спасо-Преображенського кафедрального собору, який виконав пісні їхньої юності, зокрема пісні про дружбу та «Прекрасное далеко», а також порадував сучасними веселими музичними творами.
Прес-служба Вінницької єпархії