Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.05.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній освятив приміщення недільної школи

Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній з архіпастирським візитом відвідав місто Красилів де цього дня святкували день ікони Божої Матери «Неупиваєма Чаша». В співслужінні духовенства єпархії архіпастир очолив Божественну літургію в Свято-Воскресенському храму міста.
За Літургією на малому вході владика з нагоди свята нагородив настоятелів храмів черговими священничиськими нагородами. По завершенні богослужіння відбувся Хресний хід, під час якого митрополит Антоній окропив усіх святою водою.
Звертаючись до своєї пастви архіпастир у своєму слові привітав нагороджених і благословив їх для подальшого нелегкого пастирського служіння і зазначив, що всім потрібно трудитися так, щоб одержати нагороду на небі від Господа нашого Ісуса Христа. Владика Антоній також привітав усіх присутніх з святом Воскресіння Христова і ушануванням ікони Божої Матери «Неупиваєма Чаша» і призвав молитися Божій Матери особливо тих, хто має недуг п’янства, або їх близьких, щоб по Її молитвах вони позбавлялись від цього недугу. А також наголосив про велику роль Божої Матери у справі спасіння людини.
На завершення свого архіпастирського візиту до Красилова митрополит освятив приміщення, побудоване в цьому році на території храму Воскресіння Христового, в якому будуть займатися вихованці недільної школи та відвідав храм на честь Різдва Христового, ознайомившись з ходом будівельних робіт, які на даний час в ньому проводяться.

Прес-служба Хмельницької єпархії