Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

28.04.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Клірик єпархії взяв участь в святкуванні професійного свята співробітників карно-виконавчої системи

З нагоди професійного свята співробітників карно-виконавчої системи на плацу перед приміщенням управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Хмельницькій області відбувся урочистий мітинг. За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія в урочистому мітингу взяв участь секретар Хмельницької єпархії протоієрей Олександр Дацюк, виступивши з вітальним словом у якому від імені владики митрополита привітав начальника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Хмельницькій області генерал-майора Т. Якимчука та увесь особовий склад зі святом Пасхи Господньої і професійним святом та зазначив, що завдяки активній співпраці у сфері духовного окормлення ув’язнених Хмельницького Єпархіального управління Української Православної Церкви з управлінням ДДГТВП в області є ряд позитивних зрушень, адже така співпраця сприяє каяттю, зміні життєвих пріоритетів, переоцінці цінностей особами, які перебувають у місцях позбавлення волі, а у результаті поверненню до суспільства людини, яка здатна жити, не порушуючи закон та плідно трудитися. За труди у благо Церкви, та з нагоди професійного свята, найкращі робітники управління ДДПВП і виправних установ області отримали у цей святковий день високі церковні нагороди. А саме: Начальник сектору по роботі з особовим складом управління ДДПВП у Хмельницькій обл. підполковник вн.служби О.Антонюк був нагороджений орденом «1020-річчя Хрещення Русі»; Заступник начальника Шепетівської ВТК № 98 майор вн.служби Ю.Тимощук був нагороджений медаллю св. рівноапостольного великого князя Володимира І ступеня; Психолог Замкової ВТК№58 ст.лейтенант вн.служби О.Сопронюк був нагороджений медаллю св. рівноапостольного великого князя Володимира І ступеня.
У мітингу з нагоди свята взяли участь Голова Облдержадміністрації І.Гавчук, Міський Голова С.Мельник, заступник Голови облради О.Хавронюк, начальник управління МВС В.Гаврилюк, керівники державних установ і відомств, громадськість міста, представники ЗМІ.

Прес-служба Хмельницької єпархії