Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.03.2009. КИЇВ. Голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України привітав Голову СБУ з професійним святом

У зверненні Голови Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископа Львівського і Галицького Августина до Голови Служби безпеки України Наливайченка В.О. говориться:

«Шановний Валентине Олександровичу!
Щиросердечно вітаю Вас та особовий склад ввіреного Вам державного відомства з Днем Служби безпеки України. Безпека держави, забезпечення правопорядку посідає в житті країни одне з найважливіших місць. Сумлінний співробітник Служби безпеки, прикрашений християнськими чеснотами, завжди забезпечить гарну репутацію Вашому відомству.
Духовно і молитовно опікуючись співробітниками СБУ, Свята Церква закликає їх до подвигу самозречення заради добробуту суспільства і кожної людини зокрема. Особистий приклад жертовного служіння завжди зміцнює у соратників віру, відданість і мужність при виконанні своїх обов’язків. Висловлюючи підтримку Вашим зусиллям, спрямованим на підвищення ефективності в вирішенні внутрішніх завдань, що стоять нині перед Вашим відомством, хотів би з задоволенням відзначити, що Ви приділяєте особливу увагу не тільки професійній і фізичній підготовці особовому складові відомства, але і, що не менш важливо, їхньому духовно-моральному стану.
Українська Православна Церква з материнською любов’ю підносить свої молитви до Бога за те, щоб Він дарував Вам і Вашим колегам силу і натхнення у відповідальному служінні народу України.

Хай Господь благословить Вас! Многая і благая усім вам літа!

З повагою,

† Августин,
архієпископ Львівський і Галицький,
голова Синодального відділу УПЦ
по взаємодії зі Збройними Силами
та іншими військовими формуваннями України»

Синодальний відділ УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України