Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.03.2009. КИЇВ. Саєнтолог О.Саган привітав голову автокефалістів з ювілеєм

У привітанні, яке прес-служба Держкомнацрелігій оприлюднила 10 березня, зокрема, сказано: «Ваш життєвий шлях є зразком невтомного й самовідданого служіння Церкві та українському народові, яке Ви гідно несете впродовж багатьох років, щедро засіваючи духовну ниву добром і милосердям.
Відданість християнським ідеалам, духовні переконання й невтомна праця завжди допомагали Вам торувати шлях подвижництва і благочестя.
Найціннішим внеском у скарбницю справ Божих є спасенні Вашою добротою людські душі та добрі діла. Загальновідомою є Ваша багатогранна діяльність з піднесення ролі Церкви у житті українського суспільства, задля збереження і помноження його духовних цінностей, традицій, культури.
За час Вашого Предстоятельства зросла кількість парафій УАПЦ, побудовані нові храми, відкриті недільні школи, виходять духовно-просвітницькі видання, звершується різнобічне соціальне служіння».
духовної і тілесної міцності, життєвого оптимізму і наснаги на довгі роки життя, сповнені новими здобутками на благо Церкви й України.