Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.12.2008. ВІННИЦЯ. Відбувся благодійний ярмарок

В Будинку культури с. Якушенці Вінницького району силами місцевої релігійної громади Св. Миколая Чудотворця, за підтримки виконкому сільської ради відбувся благодійний концерт–ярмарка «Бог багатий милосердям», присвячений дітям – інвалідам.
Перед концертом до присутніх звернулися благочинний Вінницького району протоієрей Володимир Тютенко, сільський голова Василь Йосипович Катілов та настоятель Свято –Миколаївського храму ієрей Ростислав Горак. Вони говорили про милосердя, про любов Божу до людей, яку приніс Спаситель, народившись у Віфлеємі більше двох тисяч років тому, про добро, яке сьогодні ми повинні нести у світ і дарувати один одному.
Після виступів організаторів відбувся святковий концерт, в якому взяли участь діти недільної школи якушинецького храму під керівництвом матушки Ірини Горак та місцевий ансамбль “Подільський колорит”. В рамках благодійного заходу відбулась також ярмарка різдвяних подарунків, виготовилених учнями недільної школи. Кошти, зароблені дітьми, будуть спрямовані на допомогу дітям – інвалідам. Дорослі прихожани храму також проявили ініціативу і організували безкоштовну ярмарку пісних страв для всіх присутніх.
На завершення святкового дня всім присутнім дітям, яких зібралося близько ста, були вручені солодкі подарунки.
Ієрей Ростислав Горак,
прес-служба Вінницької єпархії