Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.12.2008. ЛУЦЬК. Студенти семінарії ознайомились з діяльністю органів прокуратури

27 листопада відбулась зустріч вихованців Волинської Духовної семінарії з працівниками органів прокуратури. Студентів відвідали начальник слідчого відділу прокуратури міста Ковеля Іван Тусь та заступники Ковельського міжрайонного прокурора Володимир Ющик Миколайович Микола Дарчик. Гості прочитали лекцію на тему «Принципи діяльності органів прокуратури.» Із сказаного майбутні пастирі могли почерпнути інформацію про права і обов’язки громадян України, про сферу діяльності органів прокуратури, про специфіку роботи і проблеми працівників прокуратури.
Після доповіді вихованці семінарії мали змогу поставити свої запитання. Вони були різні: від найболючіших – на зразок «Що робити, коли місцева влада перешкоджає будівництву храму?», до провокаційних – про зарплату працівників прокуратури і хабарництво. На всі запитання були дані змістовні відповіді.
На завершення зустрічі проректор по навчальній роботі протоієрей Сергій Ющик подарував від імені ректора ВДС митрополита Луцького і Волинського Ніфонта книги, видані Волинською єпархією.
Прес-служба Волинської єпархії