Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.09.2008. ВІННИЦЯ. Клірик єпархії взяв участь в конференції

Управлінням сім’ї та молоді Вінницької районної адміністрації проводилася конференція, присвячена питанням насильства в сім’ї. В обговоренні проблеми взяли участь представники влади та правоохоронних органів, директори шкіл району, педагоги, представники громадських та релігійних організацій.
Благочинний Вінницького району протоієрей Володимир Тютенко, який представляв Вінницьку єпархію Української Православної Церкви, передав вітання учасникам конференції від архієпископа Вінницького і Могилів-Подільського Симеона. У своїй доповіді о. Володимир особливо наголосив, що зростання насильства у сім’ї та у суспільстві в цілому, свідками якого ми є останнім часом, відбувається з багатьох причин, але головною з них священик назвав бездуховність. Отець Володимир запросив до співпраці усіх небайдужих до цієї проблеми людей і, особливо, представників влади, на яких лежить відповідальність за майбутнє держави та її народу.
Одним з пріоритетних напрямків розвитку такої співпраці благочинний вважає запровадження у навчальних закладах усіх рівнів предмету християнської етики та пропагування серед молоді, у тому числі через ЗМІ, православних традицій виховання та сімейного життя.

Прес-служба Вінницької єпархії