Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.09.2008. ЧЕРНІГІВ. Єпископ Амвросій взяв участь в урочистостях з нагоди 30-річчя з дня заснування Чернігівського юридичного коледжу

13 вересня єдиний в Україні відомчий вищий навчальний заклад – Чернігівський юридичний коледж Державного департаменту України з питань виконання покарань святкував 30-річчя. Цей навчальний заклад готує фахівців для роботи у закладах системи з виконання покарань.
Урочисті заходи з цієї нагоді розпочалися вранці біля Меморіалу слави, де курсанти 1 курсу склали присягу на вірність народу України. Присягу склали 187 чоловік – серед них юнаки і дівчата, мешканці різних регіонів нашої країни. Курсантів благословив єпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій. На урочистостях був присутній також голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин. Владики молилися про те, щоб Господь укріпив сили наставників та учнів, допоміг їм у навчанні.
“Вы сегодня приняли присягу и выполняйте ее, старайтесь поступать так, чтобы никогда не нарушался покой совести, — обращаясь к курсантам, сказал, в частности, епископ Амвросий. — И не забывайте о Боге, призывать имя Его, потому что Господь говорит: «Кто будет призывать имя Мое, тот спасется». И будет успех, будет счастье, здоровье на всю жизнь. Боже благословение пусть прибудет над всеми вами! С праздником!»
Концертна програма відбулася пізніше у Чернігівському обласному філармонійному центрі. Гості свята переглянули презентаційно-документальний фільм про будні і свята цього навчального закладу.

Прес-служба Чернігівської єпархії/ orthodox.org.ua