Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.07.2008. ПОЛТАВА. У дитячому православному таборі «Дзвоник» розпочалась нова зміна

З 14 по 26 липня Православний дитячий табір відпочинку прийняв нову зміну дітей. Цього разу в таборі матимуть змогу відпочити і оздоровитися як фізично, так і духовно 53 дитини. Педагогами і вихователями, які працюють у таборі розроблена насичена та цікава програма заходів для дітлахів. Заплановано проведення різноманітних ігор, як спортивних, так і інтелектуальних, конкурсів та змагань.
Діти матимуть змогу відвідувати наметовий храм, споруджений на території табору стараннями своїх попередників, а також брати активну участь у прикрашанні храму та при богослужіннях. Робота нової зміни почалось з молебню з прикликанням благодатної допомоги Святого Духа у цій справі.
Після молебню діти з вожатими урочисто підняли прапор з символікою табору, а потім в ігровій формі розпочалось знайомств дітей між собою та вихователями. За традицією табору на центральному майданчику було посаджено «дерево бажань»; у цього дерева листочки зроблені руками малечі з кольорового паперу на якому написані їх побажання.
Прес-служба Полтавської єпархії