Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.07.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній освятив новий елеватор

У Всеукраїнський день поля, на запрошення Голови правління ТОВ «Стіомі Холдінг» Михайла Васильовича Стадника, митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній здійснив освячення нового елеватора на ст. Ярмолинці.
Після окроплення святою водою технічних споруд і елеватора, митрополит Антоній звернувся до присутніх з вітальною промовою, у якій зазначив важливість отримання Божого благословення на усі людські справи і благі починання, а особливо у святій та благородній роботі Подільських аграрників.
Користуючись нагодою, владика закликав працівників «Стіомі Холдінг» та їх бізнес-партнерів до сумлінної роботи на благо українського народу, яка є надзвичайно відповідальною та необхідною, а також відзначив доречність відкриття нового елеватору, який дозволить зберігати хліб, зібраний трудами тисяч українців на полях Подільської землі.
У торжествах прийняли участь заступник міністра аграрної політики України, заступник Голови Хмельницької облради, представники агро бізнесу Великобританії, працівники «Стіомі Холдінг», ЗМІ, чисельні гості.
Нова велична споруда, нещодавно побудована за новітніми західними технологіями призначена для сушіння та зберігання найціннішого скарбу України – хліба. Повна потужність нового елеватора призначена для зберігання 300 тисяч тон зерна (третини усього об’єму зернових, що збирається на Хмельниччині).
Прес-служба Хмельницької єпархії