Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

09.06.2008. ЛУЦЬК. Митрополит Ніфонт привітав журналістів області

На запрошення голови Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України Михайла Савчака керуючий Волинської єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт взяв участь в урочистостях з нагоди Дня журналіста, які відбулися в Народному домі «Просвіта» Луцька. Разом з владикою на святкуванні був присутній секретар єпархіального управління протоієрей Миколай Бондарук.
Від імені голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка та секретаріату цієї організації митрополиту Ніфонту вручили Почесну грамоту за духовну підтримку та особистий внесок у розвиток журналістики Волинського краю.
Вітаючи журналістів з професійним святом владика Ніфонт зауважив, що волиняни цінують, поважають і люблять журналістів. Він наголосив, що читаючи в газетах статті, які підбадьорюють нещасних, сліпих, глухих і одиноких, іноді важко стримати сльозу. Ціль журналістського служіння – приносити радість, мир та благочестя у домівки людей.
Також митрополит Ніфонт подарував Волинській обласній організації Національної спілки журналістів України ікону «Покров Пресвятої Богородиці»..
Прес-служба Волинської єпархії