Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.06.2008. КИЇВ. У рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей на території комплексу Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового пройшли урочисті заходи

В рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей, на території храму на честь Всіх святих комплексу Кафедрального собору Воскресіння Христового, за благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира відбулись святкові заходи.
В акції присвячених міжнародному дню взяли участь єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр, благочинний храмів міста Києва протоієрей Віталій Косовський, а також клірики храму на честь всіх святих.
Перед початком дитячого свята площі перед храмом був відслужений молебень. До уваги гостей була представлена художня експозиція під назвою «Будуємо храм разом», створена київською школою мистецтв №5 спільно з одним зі столичних благодійних фондів. Роботи виконані професійно, незважаючи на те, що їхнім авторам в основному від 10 до 14 років. Ці малюнки в майбутньому прикрасять виставкові павільйони й коридори Кафедрального собору.
На заході також були присутні православні скаути разом зі своїм керівником – протодияконом Іоанном Діденко. Вони організували різноманітні ігри й змагання.
Крім цього на свято прибули учні недільної школи громади святих Петра і Павла в м. Києві які привезли з собою три поні, які прикрасили й урізноманітнили свято. Разом із ними прибув дитячий ансамбль української пісні. Вихованці цієї недільної школи провели ігри й конкурси з найменшими учасниками дійства.
orthodox.org.ua/прес-служба УПЦ
Фото orthodox.org.ua