Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.05.2008. КИЇВ. Близько 10 тисяч дітей-сиріт, інвалідів отримали пасхальні подарунки

З 27 квітня по 06 травня 2008 року в України відбулися урочисті Пасхальні заходи для дітей. З благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, спільні акції разом із Благодійним фондом «Рідний Дім» провели Київська Митрополія, Чернігівська та Черкаська єпархії Української Православної Церкви.
В рамках Всеукраїнської просвітницької програми виховання духовності дітей України Благодійний фонд «Рідний Дім» спільно з Українською Православною Церквою п’ятий рік поспіль проводять урочисті Пасхальні заходи для дітей в багатьох регіонах України. Таким чином відроджуються традиції милосердя та благодійності в суспільстві, укріплюється повага до християнських цінностей.
У цьому році православне духовенство, БФ «Рідний Дім» та наші партнери і спонсори — ТОВ «Хелен Марлен», Адвокатське об’єднання «Локарт», Група компаній «Фокстрот», Кредит Свісс в Україні, ВСГО «Конфедерація громадських організацій інвалідів України», ЗАТ «Альфа-Банк», ЗАТ «Erste банк», ТОВ «Малятко»,
ТОВ «Лариса», ПП «Диор 2000», МП «Эридон» — подарували радість свята близько 10 тисяч дітей з малозабезпечених родин, дітей з особливими потребами, вихованців інтернатних закладів.