Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.15.2007. КИЇВ. Журналістів запрошують до щирих маленьких сердець

Шановні журналісти! Запрошуємо Вас на півфінал ІІ етапу Всеукраїнського соціального проекту „Велике серце маленького життя”, що відбудеться 17 грудня о 13-00 у білій залі Київського будинку вчених за адресою: вул. Володимирська, 45-а. Півфінал соціального проекту пройде у форматі передноворічного свята „1000 і одна казка під Новий рік””.
У рамках проекту «Велике серце маленького життя» розроблено спеціальну Програму для повноцінної інтеграції до соціального і професійного життя випускників шкіл-інтернатів, котрі закінчують навчальні заклади 2007-2008 навчального року. Організатори проекту запросили 23 учні шкіл-інтернатів з 10 областей України, які напередодні успішно пройшли творче анкетування, на тему: „Проект мого життя”.
До свята долучилися Київський медіа холдинг та, зокрема, радіо „Київ 98 FM” із власним благочинним дійством «1000 і 1 казка під Новий рік». Вони запросили зірок шоу-бізнесу поспілкуватися із дітьми-учасниками конкурсу „Проект мого життя” та спільно прочитати уривки з улюблених казок та новорічних віршів С.Міхалкова, Н. Забіли, байок І. Крилова та Л. Глєбова. Який казковий твір будуть читати артисти та діти на сцені Будинку вчених, поки що не відомо, тому що справжні Дід Мороз та Снігуронька визначать це методом жеребкування безпосередньо під час дійства.
Казки, прочитані спільно з успішними людьми нашого суспільства, мають переконати конкурсантів «Великого серця маленького життя” у тому, що двері у казку відкриті, а плани молоді на майбутнє будуть реалізовані за умови власної працелюбності та підтримки небайдужих до їх долі людей.
Підтримати учасників конкурсу „Проект мого життя” у півфіналі прийдуть успішні люди нашої країни: голова місії допомоги дітям УПЦ Філарет, народний артист України, співак Олександр Пономарьов, лауреат премії імені Т. Шевченка, мистецтвознавець Зоя Чегусова, знані у вітчизняному шоу-бізнесі постаті Віктор Павлік, Анжеліка Рудницька, Павло Зібров, Антон Мухарський, Анатолій Горянський, Валерій Чигляєв, відомі політики Ольга Герасим’юк, Тарас Чорновіл, Віталій Чудновський та інші.
Тож «1000 і 1 казка» стає дійсністю для дітей проекту “Велике серце маленького життя».
Шановні колеги, запрошуємо вас взяти участь у цій акції.
Сподіваємось на вашу інформаційну підтримку соціальної акції „Велике серце маленького життя” та благочинного проекту «1000 і 1 казка під Новий рік» .