Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.01.2008. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Представники єпархії взяли участь у благодійному телерадіомарафоні

У Луцьку пройшов Різдвяний благодійний телерадіомарафон «Бог багатий милосердям». Такий захід вже втретє проходить на Волині. Його мета – зібрати кошти для тих, хто їх найбільше потребує: сиріт, інвалідів, обездолених.
Організаторами телерадіомарафону виступили: Волинська рада церков, Волинська обласна держадміністрація та Волинська державна телерадіокомпанія.
Протягом двох днів у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка лунали виступи хорових колективів усіх християнських конфесій, що входять до складу Волинської ради церков. Виступали професійні артисти і аматорські колективи.
Увесь цей великий концерт транслювався у прямому ефірі обласного телебачення. Всі бажаючі могли переказати свої пожертвування на розрахунковий рахунок благодійного телерадіомарафону, як заздалегідь, та к і під час самого концерту. Прямий ефір із драмтеатру періодично переривався трансляцією зі студії, де виступали представники влади, чильники конфесій, духовенство обох волинських єпархій УПЦ.
Бізнесмени, представники церковних громад, прості люди приходили у драмтеатр, щоб долучитися до справи милосердя і зробити свою пожертву.
Від Володимир-Волинської єпархії УПЦ виступив Архієрейський хор Володимир-Волинського кафедрального собору та молодіжний хор ковельського храму Почаївської ікони Божої Матері. Єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Никодим звернувся до телеглядачів з пастирським словом, у якому наголосив на необхідності милосердя і любові до ближнього не тільки у Різдвяні свята, а й протягом усього року.
Прес-служба Володимир-Волинської єпархії