Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.06.2007. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав начальника і працівників Хмельницької митниці з професійним святом

У день митної служби України Високопреосвященніший Антоній, Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський привітав начальника і працівників Хмельницької митниці з професійним святом: «Сердечно вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників Хмельницької митниці з професійним святом – Днем митної служби України! „Таможня даёт добро!”. Мабуть всім знайома ця фраза із популярного кінофільму „Біле сонце пустелі”, яка уособлює чесність, принциповість, вірність своєму обов’язку справжніх митників усіх часів та історичних епох. Незважаючи на роки, ці слова не втратили актуальності до сьогоднішнього дня, адже на Вас, державою покладено відповідальне завдання – бути на варті економічного добробуту рідної України та її громадян.
Завдяки повсякденній самовідданій праці митників казна одержує реальні надходження, без яких неможливо уявити повноцінне фінансування бюджетної сфери.
Як було зазначено Президентом нашої Держави Паном В. Ющенко: «В умовах інтеграції України в європейську та світову економічні системи, завершення вступу України до СОТ перед митною службою постає важливе завдання забезпечення максимального наближення роботи служби до міжнародних митних стандартів, яке і є пріоритетом в її діяльності на найближчі роки».
Тож, сьогодні радісно поздоровляю усіх, хто з честю несе службу, кваліфіковано та наполегливо виконує поставлені завдання.
На щиру повагу та слова подяки заслуговує Ваша напружена самовіддана праця, що забезпечує, зокрема, єдність та цілісність митної території України.
Мені відомо, що працівники Хмельницької митниці на високому професійному рівні ведуть безкомпромісну боротьбу з кримінальними проявами, надійним щитом стоять на шляху контрабанди та інших порушень митних правил.
Впевнений, що усвідомлюючи свою велику відповідальність за майбутнє України, Ви докладете максимум зусиль для вдосконалення митної справи і підвищення міжнародного авторитету нашої держави!
Щиро зичу Вам, шановні працівники Хмельницької митниці, кріпості сил тілесних і духовних, енергії та вагомих досягнень у нелегкій і відповідальній справі боротьби з контрабандою, охорони економічних кордонів України!
Здоров’я Вам на довгі роки, бадьорості духу, життєвого оптимізму, родинного щастя, добробуту та Божого благословення в усіх добрих справах та починаннях!»
Прес-служба Хмельницької єпархії