Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.06.2007. ПОЛТАВА. Випускники інституту зв’язку отримали благословення на подальше служіння Вітчизні

На запрошення тимчасово виконуючого повноваження начальника Полтавського військового інституту зв’язку полковника В.П. Михайліченко 24 червня Високопреосвященніший архієпископ Полтавський і Кременчуцький Филип взяв участь в урочистих заходах присвячених черговому випуску спеціалістів зв’язку.
Заходи проходили на стройовому плацу інституту. ТВП Начальника інституту звернувся до випускників з привітальним словом від імені Міністра Оборони А.С. Гриценка. Слово також мали замісник начальника, керівники та викладачі військового інституту.
Після урочистого прощання з військовим прапором до випускників звернувся Високопреосвященніший архієпископ Филип. Владика побажав молодому поколінню військовослужбовців успіхів в подальшому служінні нашій Вітчизні та закликав на них та на їх труди Боже благословення. Після виступу владики, випускники були окроплені святою водою.
В цей день 140 випускників цього навчального закладу отримали дипломи спеціалістів військових наук та 86 випускників закінчили навчання спеціалістами телекомунікацій.

Прес-служба Полтавської єпархії