Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.05.2007. КИЇВ. Відбулась зустріч представників УПЦ та учасників 34 міжнародного Конгресу НЕТ

На прохання Першого проректорра Национальної Медичної Акадимії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика професора Ю. Вдовиченка та віце-президента Невроотологічного та Еквілібріометичногг товариства (НЕТ) професора К. Ф. Трінуса в Трапезному храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулась зустріч духовенства Української Православної Церкви та учасниікв 34 міжнародного Конгресу Невроотолоґічного та Еквілібріометричного Товариства.
За благословенням Педстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Мирополита Київського і всієї України Володимира у зустрічі взяли участь завідуючий канцелярією Київської Митрополії єпископ Бориспільський Антоній, голова Синодального відділу по благодійності та соціальному служінні протодиякон Сергій Косовський, співробітники Відділу зовннішніх церковніх зносин УПЦ. Від учасників конгресу були присутні президент міжнародного го та Еквілібріометричного Товариства професор Клаус Френц Клауссен, голова медичної секції європейських космічних програм професор Мішель Лакур, скарбник Товариства Професор Хосе Сеабра, керівник Російських програм по космічній медицині Людмила Корнілова, завідувач кафедри Військово-медичної академії у Санкт-Петербурзі професор В.Усачев, представники військового шпиталю в Будапешті професор Елемер Наджі та Ґабор Бенчик, які очолюють авіакосмічні програми НАТО у Європі, керівник Управління повітряної медицини Південно-Африканської Республіки професор Фріц ван дер Лаан, делегація Італійських вчених на чолі з професорами Антоніо Цезаріні та Даріо Альбіні та інші.
Преред початком зустрічі владика Антоній передав вітання Його Блаженства, та побажав учасникам форуму Божої допомоги у їх богоугодному труді. Голова Синодального відділу соціального служіння о. Сергій у своїй промові відмітив добру та плідну співпрацю УПЦ та медичних заклідів нашої держави. Після зустрічі гості мали змогу познайомитись з архітектурою та святинями Києво-Печерської Лаври.