Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.05.2007. КИЇВ. Співробітник Синодального відділуу справах молоді взяв участь у роботі генеральної Асамблеї YMCA Європи

Замісник голови Синодального Відділу у справах молоді УПЦ архімандрит Гавриїл (Кризина) став учасником Генеральної Асамблеї YMCA Європи — міжнародного молодіжного руху, що об’єднує понад 30 млн. членів зі 130 країн світу. Захід відкрився у конференц-залі столичного готелю „Славутич”. Цьогорічний форум, що зібрав представників з 35 країн Європи, Північної Америки і Азії, пройшов за темою „Багато осель у домі Мого Отця” (Ін. 14:2).
У своїй доповіді архімандрит Гавриїл передав вітання від Священноначалія УПЦ, відзначивши позитивну роль багатолітньої співпраці YMCA з Церквою у справі морального виховання підростаючого покоління, боротьбі з розповсюдженням і профілактикою ВІЛ-СНІДу і наркоманії, оздоровлення дітей. У нинішньому році Синодальний відділ у справах молоді УПЦ разом з міжнародним молодіжним рухом організовує ряд дитячих таборів скаутського типу, продовжується результативна взаємодія у інших галузях соціального служіння.