Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.01.2007. КИЇВ. Прем’єр-міністр України Віктор Янукович поздоровив українців з Різдвом Христовим

У тексті привітання говориться: “Христос рождається!
Цими словами вітають сьогодні люди одне одного. Христос рождається, дорогі мої співвітчизники!
Ми дочекалися ще одного Різдва. Дочекалися в вірі, надії і любові. Ми гідно зустрічаємо це свято, бо багато зробили для того, щоб у спокої, у стабільності, у єдності весь наш народ прийняв радість народження Христа.
Ми прожили з вами, дорогі співвітчизники, непростий рік. І можемо собі сьогодні сказати, що сприймали усі виклики, які давав нам минулий рік, як народ, який вміє долати труднощі, як суспільство зріле і перспективне.
Чесна праця, сподівання на Провидіння Господнє давали нам сили переходити через найважчі перепони. І я хочу у цей радісний день подякувати усім вам за це.
Я хотів би низько вклонитися нашому народові за розуміння, за толерантність, за ту велику підтримку, яку відчував Уряд України в кожному крокові, в кожній справі на благо людей.
Дозвольте, дорогі співвітчизники, побажати добра кожній родині, яка живе на нашій землі. Усім українцям, розсіяним по чужих світах. Дай Боже усім родинам бути разом в ці урочисті миті. І коли зійде Різдвяна зоря, що сповіщає радісну Новину народження Христа, нехай серце кожного сповниться відчуттям щастя.
Живімо з надією на Благодать Господню. Живімо в доброзичливості, в прагненні чинити добро для ближнього, для нашої прекрасної Батьківщини. Здоров’я усім вам, успіху, радості у Новому році. І, як кажуть у нашому народі, дай нам Боже, наступних свят дочекати. Рік за роком — на многія і благія літа.
Христос рождається!”
Прес-служба Кабінету Міністрів