Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.11.2006. СІМФЕРОПОЛЬ. У Криму поговорять про попередження етнічних та конфесійних конфліктів

Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція і розвиток» та Інформаційно-методичний центр міжкультурної просвіти і толерантності при Кримському етнографічному музею в рамках реалізації проекту «Формування толерантності у кримському суспільстві як засіб раннього попередження етнічних та конфесійних конфліктів» проводять з нагоди Міжнародного дня толерантності, який щорічно святкується світовою спільнотою 16 листопада, «круглий стіл» «Виховання толерантності та розвиток діалогу культур в навчальних закладах Криму: апробація спецкурсу «Культура добросусідства».
В рамках зустрічі планується обговорити хід апробації інтегрованого спецкурсу «Культура добросусідства», котрий був розроблений у відповідності до основних положень «Концепції пріоритетних напрямків виховної роботи в навчальних закладах АРК». Зокрема, прозвучать підсумки першого року апробації спецкурсу в дитячих дошкільних закладах та загальноосвітніх школах 1-3 ступеня АР Крим; оцінки за результатами психологічного моніторингу ефективності курсу та оцінки курсу з боку безпосередніх учасників апробації — керівників закладів освіти і вчителів.
«Круглий стіл» відбуватиметься 16 листопада 2006 р. з 14.00 до 17.00 в приміщенні Інформаційно-методичного центру міжкультурної просвіти і толерантності при Кримському етнографічному музею за адресою: м. Сімферополь, вул. Пушкіна, 18.
Інститут масової інформації