Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.11.2006. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Учні недільної школи при Спасо-Преображенському храмі здійснили паломницько — екскурсійну подорож

За благословенням архієпископа Івано-Франківського і Коломийського Миколая, 30 учнів недільної школи при Спасо-Преображенському храмі обласного центру разом зі священиком Ростиславом Кожаком здійснили паломницько – екскурсійну подорож до Косівського та Коломийського району Івано-Франківської області. Діти взяли участь у Божественній літургії в Свято-Духівському храмі міста Косова, після завершення якої дали духовний концерт для парафіян. У свою чергу, господарі влаштували смачний обід з гуцульських страв. Потім діти відправились на оглядову екскурсію по Косову. Також юні івано-франківці побували в курортному селищі Шешори, де на них велике враження справили гірські краєвиди, скелі та водоспади.
На зворотньому шляху юні прочани зробили зупинку в Коломиї, де відвідали Свято-Успенській собор, в якому мали можливість прикластися до часток мощів Святих отців Києво-Печерської Лаври, здійснили пішохідну прогулянку центральною частиною міста, відвідали музей писанки, музей народного мистецтва Гуцульщини, побували на меморіальному цвинтарі героїв Великої Вітчизняної війни.
Ця чудова подорож відбулась завдяки безкорисливій допомозі сімї Клімових, за що діти щиро вдячні їм.