Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.11.2006. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Єпархія привітала свого архіпастиря з Днем народження

3 листопада архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Симеон святкує день народження. Цього морозного осіннього ранку до Свято-Успенського кафедрального собору прийшли православні волиняни, щоб привітати свого архіпастиря. Божественну літургію Владика відправив у співслужінні духовенства єпархії.
Після богослужіння владику вітали священнослужителі, представники влади та прості прихожани.
Секретар єпархіального управління у вітальному слові подякував архіпастирю за мудре керівництво та батьківську опіку. Міський голова Володимира-Волинського П. Саганюк відзначив невтомну енергію архієпископа Симеона в утвердженні духовних засад у суспільстві.
Весело і по-дитячому безпосередньо поздоровляли владику учні недільної школи.
«У цей день я приношу особливу подяку Богові, – сказав у своїй промові архієпископ Симеон, – за кожен рік свого життя. З вдячністю молитовно згадую своїх батьків, які привели мене на світ, виховали, піклувалися і любили мене – нехай Господь упокоїть їхні душі в оселях небесних. Дякую вам, улюблена моя волинська паство, всечесні отці, брати і сестри – за вашу щирість, розуміння і любов. Ваша підтримка і молитви допомагають мені нести своє служіння».