Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.11.2006. СІМФЕРОПОЛЬ. У Криму сектант по-звірячому вбив своїх батьків

У Керчі 35-річний місцевий житель жорстоко розправився зі своїми батьками.
Про це УНІАН повідомили в Центрі громадських зв`язків Головного управління МВС України в Криму.
За інформацією ЦГЗ, чоловік, завдавши ножем 23 удари своєму 64-річного батьку і 19 ножових ударів 56-річній матері, кілька днів просидів біля трупів і тільки потім викликав міліцію. «Знаряддя вбивства — кухонні ножі — так і залишив в тілах батьків. Після чого спробував, правда, невдало, накласти на себе руки за допомогою третього ножа, що є в квартирі, — повідомляє кримська міліція. — Мотивом для вбивства послужила потенційна перешкода з боку батьків здійснити власний суїцид, думку про який підозрюваний виношував давно».
Чоловік пояснив свої дії станом душевного розладу після того, як у п`ятницю, 27 жовтня, почув «голос зверху», який закликав його до вбивства своїх батьків. Просидівши над уже бездиханними тілами батьків дві доби, чекав чергового «голосу».
Як з`ясувалося, чоловік раніше під час навчання в Москві, брав участь у засіданнях трагічно відомої японської секти «Аум-сен-рікьо».
Зараз убивця затриманий, обраний запобіжний захід – утримання під вартою, проводяться медико-судові експертизи для визначення його осудності.
УНІАН