Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

25.05.2006. ТЕРНОПІЛЬ. В обласному театрі відбувся святковий концерт

Свято відбулось з благословення архієпископа Тернопільського і Кременецького Сергія. З вітальним словом до присутніх звернувся секретар єпархіального управління протоієрей Стефан Балан, який передав благословення та вітання від владики Сергія і побажав усім завжди перебувати у всеперемагаючій світлій пасхальній радості.
Хор Почаївської духовної семінарії під управлінням протодиякона Олександра Пушкарьова виконав твори Дягілєва «Радуйтеся, людіє», Диньова «Ангел вопіяше» та Жданкіна «Православному братству». Хор Кременецького регентського училища під керівництвом Алли Афанасенко
виконав твір Д. Гнатишина «Богородице Діво» та пісню «Слово «мама» найдорожче», яка стала своєрідним подарунком для всіх матерів, присутніх у залі. Далі концертну естафету з честю підхопив хор «Софія» під керівництвом Ніки Білоус – діти заспівали веснянки.
Архієрейський хор кафедрального собору в ім’я святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії під управлінням Володимира Деркача виконав твори Чеснокова «Воскресіння Христове» та Бортнянського «Да воскресне Бог». Цей виступ став фінальним акордом концерту, наприкінці якого присутні разом з хором виконали традиційне «Многоліття». Завершилися урочистості святковою трапезою.
Прес-служба Тернопільської єпархії