Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

26.01.2006. РІВНЕ. Рівненську єпархію відвідала паломницька група зі Смоленщини на чолі з єпископом Вяземським Ігнатієм.

25 січня, в день святкування пам’яті святої мучениці Татіани Преосвященний Ігнатій, вікарій Смоленської єпархії звершив Божественну Літургію в Свято-Георгіївському подвір’ї Городоцького Миколаївського жіночого монастиря в м. Рівному. Після завершення богослужіння владика Ігнатій щиро вітав настоятельку обителі ігуменю Михаїлу, сестер та всіх вірних зі святами, а також звернувся до всіх присутніх зі словом повчання.
Увечері того ж дня у співслужінні з архієпископом Варфоломієм та численним духовенством Рівненської єпархії єпископ Ігнатій звершив святкову вечірню в храмі Різдва Христового в Свято-Миколаївському Городоцькому жіночому монастирі, після якої хори з Києва, Коломиї, сестер Городоцького монастиря та інші хори парафій Рівненської єпархії славили колядками народженого Богомладенця Христа.
Єпископ Ігнатій з духовенством та паломниками зі Смоленщини також відвідали скит святої праведної Анни в с. Онишківцях Дубенського району, який належить Городоцькому Миколаївському жіночому монастирю. На святому джерелі владика звершив молебень і випив цілющої води.