Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.11.2005. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Архієпископ Антоній привітав працівників обласної телерадіокомпанії «Поділля-Центр» з професійним святом

Архієпископ Антоній привітав з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку генерального директора і працівників обласної телерадіокомпанії «Поділля-Центр» та, за благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира, за сумлінну працю нагородив медаллю святого рівноапостольного князя Володимира I ступеня власного кореспондента Національного радіо України Юрія Кузнєцова. Ведуча телевізійних програм «Поділля-Центр” Ольга Добрянська та працівник служби новин обласного радіо Надія Петльована були відзначені архієрейськими грамотами.
У вітальному слові Архіпастир, зокрема, зазначив: “Якщо православні люди отримують знання про віру й духовні поради, відвідуючи храми, а їхні діти – у недільних школах, на катехізаторських курсах, тощо, то люди нецерковні можуть отримати інформацію про Православ’я лише через ЗМІ.
Тому реалії сучасного життя змушують Церкву розширяти свій місіонерський простір, активно використовуючи радіо, телебачення, пресу, Інтернет. Адже аудиторією сьогоднішніх ЗМІ є люди найрізноманітніших професій, вікових категорій, життєвих уподобань. Тож ми цінуємо інформаційний простір, який з Вашою допомогою використовуємо задля проповіді Християнства багатьом людям, як тим, хто знаходиться у церковній огорожі, так і для тих, хто поки що перебуває поза нею.
Ми також цінуємо співпрацю з ХОДТРК «Поділля-Центр» і раді, що вже четвертий рік завдяки праці режисера Ірини Гулевської виходить в ефір телепрограма «Дзвони Православ’я», яка неодноразово ставала лауреатом міжнародного конкурсу Православних телевізійних програм «Покров». Дякуємо за те, що інформаційні служби своєчасно висвітлюють найвидатніші події у житті Церкви на Поділлі, роблячи цікаві репортажі, які стосуються Церковних свят та подій у церковному і громадському житті, завдяки Вам подоляни більше пізнають про Церковні свята, про храм, Біблію, Церковне мистецтво”.