Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.09.2004. КИЇВ. Митрополит Володимир зустрівся з головою Держдепартаменту з питань виконання покарань

В києво-Печерській Лаврі у резиденції Предстоятеля Української Православної Церкви відбулась зустріч Блаженнішого Митрополита Володимира з головою Держдепартаменту з питань виконання покарань генерал-полковником Володимиром Льовочкіним.
Метою зустрічі стало підведення підсумків семінару “Актуальні питання проведення духовно-просвітницької роботи у місцях позбавлення волі” проведеної нещодавно у Харкові спільними зусиллями священнослужителів Української Православної Церкви та співробітниками Державного департаменту України з питань виконання покарань. Володимир Льовочкін і архієпископ Августин проінформували Блаженнішого Владику про питання та проблеми, які піднімались на семінарі, торкнулись головних аспектів пастирського служіння у місцях позбавлення волі у сьогоденні.
У зустрічі взяв участь начальник управління департаменту у Харківській області генерал-лейтенант Володимир Бутенко, який проінформував про співпрацю свого територіального управління з харківським єпархіальним управлінням.
Згодом відбулось обговорення резолюції семінару та його підписання. Підсумковий документ стане своєрідною програмою для більш налагодженої роботи священнослужителів й адміністрації колоній у справі покращення духовно-морального стану ув’язнених в українських колоніях.