Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Волинське православне братство тверезості ім. святого праведного Іоанна Кронштадського долучилось до організації Всеукраїнського турніру з боксу

27 лютого – 1 березня у Луцьку проходить Всеукраїнських турнір з боку памяті першого майстра спорту СРСР з боксу з Волині Володимира Каменєва. Участь у змаганнях беруть 130 спортсменів з різних областей України у категоріях чоловіків, молоді, юніорів та юнаків.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта серед організаторів змагань є Волинське православне братство тверезості ім. святого праведного Іоанна Кронштадського.

Участь у відкритті турніру взяли і представники влади – перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев. Вони побажали учасникам змагань перемог і спортивних досягнень.

«У здоровому тілі – здоровий дух. І ми сподіваємось що проведення таких турнірів сприятиме утвердженню серед нашої молоді переваг здорового способу життя», – сказав, звертаючись до спортсменів голова Волинського православного братства тверезості протоієрей Степан Ярема.