Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священнослужителі Волинської єпархії взяли участь в урочистостях з нагоди 10-річчя «Навчально-реабілітаційного центру»

18 жовтня у Палаці Культури Луцька відбулись урочистості з нагоди 10-річчя створення Луцького комунального закладу «Навчально-реабілітаційний центр».
Заклад був створений у 2003 році на базі ЗОШ №8 і 1 вересня відчинив двері для дітей із особливими потребами. А вже цього навчального року відбудеться перший випуск. Привітати педагогічний колектив, учнів та їх батьків прибули, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.
«Хочу щиро подякувати за створення і підтримку нашого Навчально-реабілітаційного центру Луцькій міській раді, обласному та луцькому міському управлінню освіти, луцькому міському управлінню охорони здоров’я, та всім тим, хто нас підтримував», — сказала, звертаючись до присутніх директор Луцького комунального закладу «Навчально-реабілітаційний центр» Леся Волинець.
Вона також вручила подяки представникам тих установ, які особливо долучились до підтримки цього особливого навчально-реабілітаційного закладу. Серед них, зокрема, — Волинська єпархія УПЦ.
«Нехай Господь з високого неба благословить вас. Наш владика, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт не залишає ваш заклад без своєї уваги і опіки. І ми теж маємо для вас подарунок – мультимедійний проектор», — зауважив секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук.
Урочистості включали до себе і концертну програму. перед присутніми виступив народний артист України Василь Чепелюк, який виконав пісню на слова Йосипа Струцюка «Зоре світанкова», а також композицію «Посвята матері». Кілька пісенних творів виконали також дует у складі В’ячеслава Судими та Алли Опейди, інші виконавці.
Свої творчі здобутки продемонстрували також і вихованці Луцького «Навчально-реабілітаційного центру».