Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Місія Милосердя доставила черговий гуманітарний вантаж на Схід України


11-13 вересня заступник голови Синодального відділу з соціальних та гуманітарних питань УПЦ протоієрей Костянтин Дворовий та голова Відділу соціального та гуманітарного служіння Київської єпархії протоієрей Андрій Дворовий доставили 3,5 тонни гуманітарної допомоги для ЗСУ, Святогірської лаври та цивільного населення на Сході України. Про це повідомляє телеграм-канал «Церква допомагає».

Священники-волонтери передали братії Святогірської лаври та біженцям, які знайшли в обителі прихисток, харчові продукти, борошно, господарські товари, ліки тощо. Дітей, які перебувають в обителі, привітали з початком нового навчального року та передали їм солодощі.

Благочинний Святогірської лаври архімандрит Феофан висловив подяку усім, хто долучився до даної допомоги братії і людям, які отримують підтримку у монастирі.

Мешканцям Словʼянська священнослужителі доставили продукти харчування, медичні засоби, ліки, теплий одяг, солодощі.

Також отець Костянтин та отець Андрій відвідали з гуманітарною допомогою Захисників України. Зустрівшись із військовими, священники передали їм продукти харчування та інші речі, а також привітали їх з нагородженням медалями.

Допомогти Місії Милосердя у гуманітарних поїздках: 4246 0010 0436 1857