Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. У єпархії провели табір для православної молоді «Фавор»


Протягом чотирьох днів на території храму на честь Казанської ікони Божої Матері села Нова Українка діяв православний табір для молоді «Фавор», який згуртував близько 80 юнаків та дівчат віком від 12 до 18 років з парафій Рівненського Північного благочиння.

Усі чотири дні таборяни жили в палатках на території храму. Протягом цього періоду молодь мала нагоду брати участь у богослужіннях, спілкуватися зі священнослужителями, навчитися базових навичок домедичної допомоги тощо.

Корисна інформація, за словами організаторів табору, поєднувалася з активним відпочинком: змаганнями, спортивними іграми, конкурсами та лотереями.

За час перебування у таборі православна молодь здійснила паломництво до старовинного храму села Гориньград. Також таборяни відвідали джерело на честь Святої Трійці.

Кожен день у таборі починався та закінчувався молитвою, а час, проведений біля багаття перед сном, був сповнений спілкування та співу під гітару.

В останній день роботи табору благочинний Рівненського Північного округу архімандрит Василій (Ващик) вручив усім учасникам пам’ятні нагороди. Також отець благочинний висловив подяку настоятелю храму в селі Нова Українка протоієрею Діонісію Росощуку та його дружині Валентині за теплий прийом та організацію табору.