Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Июнь 16th, 2024

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив урочистості з нагоди випуску у КДАіС


16 червня, у Неділю сьому після Пасхи, святих отців Першого Вселенського Собору, у Київській духовній академії і семінарії відбулись урочистості з нагоди завершення 2023/2024 навчального року. Випуск у духовних школах очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Передусім Предстоятель звершив Божественну літургію у храмі в ім’я преподобного Іоанна Дамаскіна. Академічний храм та інша інфраструктура духовної школи зараз знаходиться на території Покровського Голосіївського монастиря у Києві.

Предстоятелю співслужили: голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, намісник Голосіївського монастиря архієпископ Ворзельський Ісаакій, ректор КДАіС архієпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи КДАіС єпископ Згурівський Амвросій, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, викладачі та студенти Київських духовних шкіл у священному сані. Подробней…