Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЧЕРКАСИ. Суд просить поліцію забезпечити порядок під час розгляду справи митрополита Феодосія


Соснівський районний суд міста Черкаси просить Національну поліцію забезпечити порядок біля приміщення, де розглядається справа митрополита Черкаського і Канівського Феодосія. Про це повідомляється на сторінці суду у Фейсбуці 10 червня.

«У пʼятницю 07.06.2024 ми отримали тривожне повідомлення. Захисник обвинуваченого у кримінальній справі настоятеля Черкаської єпархії УПЦ повідомив суд, що перед судовим засіданням 06.06.2024 біля приміщення суду відбулась сутичка між прихильниками та противниками обвинуваченого, внаслідок чого одна з жінок отримала травму у виді перелому руки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одному з попередніх повідомлень пресслужба суду вже звертала увагу на умисне нагнітання настроїв у суспільстві навколо цієї справи та закликала до толерантності.

«Звертаємо увагу Національної поліції України на вказану ситуацію та просимо вжити належних заходів для унеможливлення конфліктів біля приміщення суду і забезпечення безпеки громадян», – написали в пресслужбі Суду.