Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. У Волинській духовній семінарії відбулися урочистості з нагоди випуску


6 червня з нагоди випускного акту Волинської духовної семінарії митрополит Волинський і Луцький Нафанаїл звершив Божественну літургію у храмі святих рівноапостольних Кирила і Мефодія. Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії.

Владиці співслужили ректор Волинської духовної семінарії архімандрит Євменій (Михалевський), проректор із навчальної роботи архімандрит Феофан (Кирилюк), завідувач канцелярії єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), проректор із виховної роботи архімандрит Кирил (Видрич), класний наставник випускного курсу ВДС архімандрит Іоанн (Контура), а також викладачі і співробітники духовної школи у священному сані.

Під час Літургії було піднесено молитву за перемогу українського війська та настання миру в Україні. Крім того, помолились за спочилих ректорів, викладачів і студентів Волинської духовної семінарії.

“Ми раді бачити, що наші випускники успішно закінчили навчання, та віримо і сподіваємось, що, виходячи у цей світ, ви станете, найперше, добрими християнами, які своїм життям будуть показувати втілення євангельських заповідей, а дехто із вас обере шлях служіння священства”, – сказав ректор семінарії отець Євменій.

В єпархії зазначають, що для семінарського храму цьогорічні випускники подарували Паремійник.

Після звершення подячного молебню випускникам було вручено дипломи бакалавра з православного богослов’я.