Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВАШИНГТОН. Митрополит всієї Америки і Канади поздоровив Предстоятеля УПЦ з Днем Агела

25 червня, в день пам’яті преподобного Онуфрія Великого, Архієпископ Вашингтонський, Митрополит всієї Америки і Канади Тихон надіслав Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію вітання з днем Ангела.

«У житії преподобного Онуфрія, небесного покровителя і заступника Вашого Блаженства, ми читаємо, що протягом багатьох років його усамітнення в пустелі кожної суботи та неділі Бог через ангела надавав йому Святе Причастя. Це чудове приношення нагадує нам, що Бог завжди поряд з тими, хто покладає свою надію на Нього і залишається вірним своєму покликанню», – йдеться у вітанні.

Блаженніший Митрополит Тихон побажав Предстоятелю УПЦ, щоб Господь винагородив його надії, а вірність завжди укріпляла його у «складному покликанні Предстоятеля Української Православної Церкви у ці смутні часи, завжди надаючи Вашому Блаженству все необхідне для несення Вашого високого архіпастирського служіння».

«З радістю і подякою згадуючи наше співслужіння та спілкування у Чернівцях лише кілька тижнів тому, запевняю Вас у моїй братерській любові та молитвах, а також у молитвах повноти Православної Церкви в Америці за братів в Українській Православній Церкві і її любові до них», – написав Архієпископ Вашингтонський.