Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Волинських священнослужителів УПЦ нагородили відзнаками ЗСУ


Священники Української Православної Церкви отримали відзнаки командування 14-ї окремої механізованої бригади імені Романа Великого. Відзнаки отримали священники-волонтери Володимир Литвенчук, Олександр Черевко, Андрій Гаврилюк. Про цеповідомляє Телеграм канал Церква допомагає.

«Ця відзнака усім Вам! Всім, хто з початку війни робить усе, щоб наблизити перемогу України. Подяка для всіх без винятку, аби наші захисники були вдягнені, нагодовані та забезпечені всім необхідним. Це потужно мотивує продовжувати допомагати в підтримці ЗСУ, адже війна, на жаль, триває. Разом до Перемоги», – написав отець Андрій у себе на сторінці у фейсбук.

Волинські священнослуужителі постійно підтримують захисників на передовій. Нещодавно військовим доставили харчові продукти, смаколики, засоби гігієни, скоби, цвяхи, плівку, медичні препарати, лопати, запчастини для військових авто, шини, акумулятори, бензопили, газові грілки, генератор, рації.

Також доставили автомобіль для евакуації поранених військовослужбовців ЗСУ. Його передали для воїна-протоієрея Юрія Зарафутдінова, який несе військову службу в одному з медичних підрозділів 24 ОМБр.

Автомобіль придбаний та переобладнаний за кошти духовенства і вірян Волинської єпархії УПЦ.