Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Українська спілка ветеранів Афганістану та віряни Воскресенського храму організували передачу інвалідних візків з Японії для потребуючих

28 червня у Києві біля Меморіального комплексу пам’яті воїнів України, полеглих в Афганістані, відбулася благодійна акція прихожан Воскресенського храму (храм пам’яті загиблих і ветеранів Афганістану) та ветеранського активу УСВА.

В ході благодійної акції ветерани війни в Афганістані, які мають обмеження в русі, отримали інвалідні візки. Таку допомогу для наших громадян передав благодійний фонд з Японії за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла України та військового аташе при Посольстві України в Японії.

В організації передачі цієї допомоги також взяла участь Всеукраїнська благодійна організація “Українська федерація продовольчих банків”.

За словами голови УСВА Червонописького С.В., сьогоднішня подія — це лише початок великої доброї справи. В перспективі буде проведена ще не одна така акція. Зокрема, будуть надані візки для поранених військовослужбовців, які захищали нашу Батьківщину від російської агресії, а також для інших громадян України, які потребують такої допомоги.