Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Парафія, яку влада вигнала на вулицю, годує безхатченків просто неба


Релігійна громада на честь Преображення Господнього, яку місцева влада вигнала на вулицю, продовжує годувати безхатченків просто неба в центрі міста.

Зазначається, що вже близько п’яти років єпархіальний відділ благодійності та соціального служіння організував щосуботи біля Преображенського храму безплатні обіди для бездомних та потребуючих іванофранківців.

“Після відібрання храму ця місія продовжується. Відтепер потребуючих громадян годують під відкритим небом у центрі міста, – йдеться у повідомлені. – Відділ благодійності та соціального служіння відтепер надає допомогу також за зверненнями громадян при потребах у терміновому лікуванні та іншу адресну допомогу. За необхідністю можете звертатися за телефоном – 0954369345”.

Нагадаємо, 7 лютого 2022 року влада міста вигнала релігійну громаду храму Преображення Господнього з приміщень облаштованих під домовий храм, в результаті чого парафія опинилася на вулиці. В єпархії всіх небайдужих просять фінансово допомогти віруючим. Оголошено збір коштів для придбання земельної ділянки або будинку для релігійної громади Преображення Господнього УПЦ в м. Івано-Франківськ.