Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У Міжнародний день онкохворої дитини студенти КДАіС здали кров для онкохворих дітей


14 та 15 лютого, до Міжнародного дня онкохворої дитини, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра та за ініціативи Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань, студенти і вихованці Київських духовних шкіл здали кров для онкохворих дітей. Про це повідомляє сайт КДАіС.

Студенти відвідали Національну дитячу спеціалізовану лікарню МОЗ України “Охматдит” та Національний інститут раку, де стали донорами для пацієнтів, які потребують переливання крові.

«Студенти Київських духовних шкіл і раніше здавали кров, коли до нас зверталися по допомогу наші віруючі, які потрапили в скрутне становище. А сьогодні ми вирішили відгукнутися на заклик Блаженнішого Митрополита Онуфрія і не лише молитовно, а й активно допомогти онкохворим дітям», — зазначили в Київській духовній академії та семінарії.

Сьогодні в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за богослужінням були піднесені молитви за онкохворих дітей, з нагоди Міжнародного дня онкохворої дитини.